GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Akçaburç Ortaokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.” Mustafa Kemal Atatürk...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM 'nin açılışının 104. Yıldönümü günün anlam ve önemine uygun olarak okulumuzda kutlanılmıştır.

Nis

Kütüphanecilik Haftası Okulumuzda Günün Anlam ve Önemine Uygun Olarak Kutlanılmıştır

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü günün anlam ve önemine uygun olarak okulumuzda coşku ile kutlandı

Mrt

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI OKULUMUZDA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN OLARAK COŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

“Yeşilay Varsa Hayat Var” sloganıyla Yeşilay Haftası okulumuzda günün anlam ve önemine uygun olarak coşku ile kutlandı

Ara

10 ARALIK İNSAN HAKLARI VE DEMOKTASİ GÜNÜ OKULUMUZDA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN OLARAK KUTLANMIŞTIR.

Kas

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA BİR HARF ÖĞRETMEK, BİR DAVARANIŞ KAZANDIRMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN; BİR GÜNÜNÜ DEĞİL HER GÜNÜNÜ DEĞERLİ BİLEREK 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ OKULUMUZDA SEVİNÇ İÇERİSİNDE KUTLADIK.

Kas

ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü EBEDİYETE İNTİKALİNİN 85. YILINDA SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Kas

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA. 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

May

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞLATMAK İÇİN SAMSUN'A AYAK BASIŞININ 104. YILI OKULUMUZDA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN OLARAK KUTLANDI.